Комендантська година, попри новорічну ніч, не скасовується. В поліції попередили, що на порушення реагуватимуть жорстко.

Про це заявив Максим Ахрамєєв – начальник Департаменту превентивної діяльності Національної поліції. Про всі деталі він розповів під час брифінгу.

Порушення комендантської години, скріншот: Youtube
Порушення комендантської години, скріншот: Youtube

За його словами, військові адміністрації не збираються змінювати тимчасовий графік комендантської години. Для більшості областей комендантська година діятиме як і раніше: від 00:00 до 05:00 ранку.

Але він зазначив, що поліція буде з розумінням ставитися до людей, які порушують комендантську годину через нагальну потребу. До такого списку належить візит до аптеки, лікарні, тощо. Особлива увага буде приділена роботі закладів розваг та харчування.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Поліція. Фото: скрін youtube
Поліція. Фото: скрін youtube

Ахрамєєв розповів, що служба поліції загалом готова до забезпечення охорони та правопорядку у святкові дні. У новорічну ніч будуть задіяні правоохоронці, військовослужбовці Національної гвардії та військова служба правопорядку, добровольці та громадські формування.

Отож, у новорічну ніч будуть діяти такі ж правила комендантської години як і зазвичай. До порушників будуть ставитись жорстко, окрім тих, хто буде вимушений порушувати через обставини. Такі правила будуть дійсні для більшості областей.

Нагадаємо, портал Знай інформував, українцям готують нові штрафи: за що покарають на 17 тисяч гривень

Раніше на порталі Знай повідомлялося, штрафи у десятки тисяч: українців збираються серйозно карати

Також, наш портал інформував, українцев закликали до пільності найближчими днями: будьте максимально обережні