29 грудня у різних регіонах України відбулися обстріли з боку російської армії. Зокрема, повідомлення про вибухи надійшли з Львова, Харкова, Сумської області, а також з Києва.

У Львові, за інформацією мера міста Андрія Садового, сталося два влучання, в результаті яких виникло загоряння на об'єкті критичної інфраструктури. Загалом область атакували більше десяти "шахедів", але інформації про жертви не надходило.

Харків також зазнав ракетних ударів. Голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив про близько 10 ударів. Первинні дані від мера Харкова Ігоря Терехова свідчать про використання ракет С-300 та Х-22. Внаслідок обстрілу сталися проблеми з електропостачанням, але загиблих не було.

У Сумській області, зокрема в місті Конотоп, ракетний удар спричинив травмування трьох осіб, а також пошкодження житлового будинку та автосервісу. Відомо також про загоряння автомобіля.

Столиця України, місто Київ, також відчула наслідки обстрілів. Мер Києва Віталій Кличко повідомив про активну роботу протиповітряної оборони та чутні вибухи в місті. Раніше Київська міська військова адміністрація попереджала про загрозу ракетних ударів.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще