Навіть на другий рік повномасштабного вторгнення в нашій країні зустрічаються люди, які не розуміють, що слухати у людному місці російську музику, в той час як від ракет окупантів гинуть наші люди як мінімум, недопустимо.

Так, сомережами розлетілось відео зі Львову, на якому чоловік огризається на зауваження перехожого, який попросив його вимкнути російського виконавця. У відповідь він мочав називати себе руським та святим москалем.

Неадекват у Львові. Фото Telegram
Неадекват у Львові. Фото Telegram

Причому під час бесіди він переходив з російської на українську мову, і додавав нецензурну лексику.

У розпалі перепалки він взагалі назвав себе "святим москалем".

Популярні новини зараз
З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року
Показати ще

"Я народився на Русі, я народився в СРСР і я святий москаль. І ти не заборониш мені розмовляти російською мовою",— говорить неадекват.

Чоловік так і не відповів за свої слова та втік. Перехожі не встигли викликати поліція на "святого москаля".

Нагадаємо, що зараз у Верховній Раді зареєстрований законопроєкт, який забороняє публічно виконувати фонограми, відеограми та показувати музичні кліпи, участь в яких беруть громадяни рф.

російська пропаганда
російська пропаганда

За публічне виконання, показ, демонстрацію, сповіщення у закладах торгівлі, громадського харчування, сфери послуг, музичних фонограм, відеограм, музичних кліпів, їхніх елементів, інших творів, розповсюдження яких заборонено, можна отримати штраф:

  • від 5 100 до 8 500 грн;
  • за повторне порушення від 17 000 до 25 500 грн.

Нагадаємо, що росіяни зраділи загибелі дітей в Ізраїлі: знайшли користь для себе.

Раніше ми повідомляли, що росіяни риють підвали за 3 години, а повістки отримують біля туалету: Юрій Великий із "Квартал 95" показав життя "за поребриком".

Також, росіянин засунув щура в штани, бо не хотів розлучатися