Зараз депутати працюють над новим законом про посилену мобілізацію. Поки нардепи обговорюють його положення і вносять правки, військовий закликав чоловіків не ховатися від мобілізації.

Лейтенант ЗСУ Андрій Коваленко, заступник керівника Центру протидії дезінформації РНБО, попередив чоловічу частину населення та зазначив про те, що в разі програшу Україну, їх не приймуть в європейські країни, як це було у 2022 році, а тих хто залишиться росіяни вб'ють та зґвалтують.

Андрій Коваленко. Фото скріншот Telegram
Андрій Коваленко. Фото скріншот Telegram

Він наголошує на тому, що у разі захопленням росіянами наших територій, у військових набагато більше шансів вижити та захистити себе від ворога.

Лейтенант ЗСУ вчергове підкреслив важливість військової підготовки у розпал повномасштабної війни.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Мобілізація. Фото кадр з Youtube
Мобілізація. Фото кадр з Youtube

"У людей, які в армії шансів вижити більше, ніж в тих, хто намагається відкосити, якщо ви будете чекати, що ті пацани виграють війну за вас.Якщо ви чекатимете, що пацани виграють війну за вас, а вони у меншості програють – то вас "як кроликів"... Ви втратите все: хтось із вас втече, когось уб'ють, а когось зґвалтують. Але у вас точно все заберуть", - зазначає Коваленко.

Нагадаємо, українцям блокуватимуть кошти на картках за неявку до ТЦК: хто може потрапити в "чорний" перелік

Як повідомляв "Знай.uа", військкоми масово перевіряють чоловіків у громадському транспорті – перевізники не хочуть виїжджати на маршрути

Знай.uа писав, без урахування – без доступу: що загрожує чоловікам, які не записалися до бази даних