В той час, як чоловікам, які не з'являться до військкомату погрожують арештовувати майно та іншим чином обмежувати їх права, звичайно знаходяться ті, хто намагається пропіаритися на цій темі, і цього разу мова буде йти не про політиків.

Так по соцмережах розлетівся ролик, на кадрах якого трангендер Мішель Карась закликає активніше мобілізувати чоловіків.

Спілкування з ТЦК, скріншот: YouTube
Спілкування з ТЦК, скріншот: YouTube

Він вважає, що насправді ніхто не створений для війни, однак хтось має захищати нашу країну і для цього ТЦК потрібно добряче "потрясти" людні місця, де вони точно зможуть знайти більше 5 млн людей.

Мішель також вважає, що потрібен справедливий підхід до мобілізації і варто також призивати до армії.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Спілкування з ТЦК, скріншот: YouTube
Спілкування з ТЦК, скріншот: YouTube

"Кожного ранку їду в транспорті і бачу купу мужиків. Хай потрсять місця українські, і ще не одигн мільйон знайдуть - мільйонів 5 так точно. Будь ласка, всі відмовки про те, що "мій син не народжений для війни", знаєте мій чоловік теж не народжений для війни, але він захищає і оберегіє вас і мене в тому числі. Хай Міноборони вирішує хто створений для війни, а хто - ні. І є кому показати депутатам де раки зимують, їх треба дуже добре взяти за дупцю та потрясти", - говорить трансгендер.

Нагадаємо, портал Знай інформував, "Або працюєш, або воюєш": чоловікам можуть запропонувати альтернативу армії

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Сергій Притула пояснив, чому українці не поспішають у військкомат: "Коли до тебе ставляться як до худоби..."

Також, наш портал інформував, "Всі, хто ще не...": зміни в мобілізації ще не прийняли, але українців вже запрошують у ТЦК