Заява Віталія Кіма про можливе запровадження обмежень для тих, хто ухиляється, викликали неоднозначну реакцію в суспільстві. В ефірі телеканалу він наголосив, що тим, хто ігнорує свої прямі обов'язки на службі, краще залишатися вдома.

У своєму виступі Кім розповів, що на початку військових дій у 2022 році, чоловіки, готові захищати свої будинки, шикувалися в чергу перед територіальним центром комісії на заклик. Проте ситуація змінилася, і нестача військовослужбовців на фронті сильно відчувається.

Робота ТЦК та СП, скріншот: Telegram
Робота ТЦК та СП, скріншот: Telegram

Глава ОВА підкреслив, що те, що ухилянтів "ловлять" ТЦК є цілком нормальною практикою.

Популярні новини зараз
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

"Якщо ти ухиляєшся, то, будь ласка, ти не маєш права жити повним життям і кайфувати. Якщо ти ухиляєшся – сиди вдома. Бувають різні обставини – ти боїшся чи не хочеш принципово чи будь-які інші обставини – ти повинен мати обмеження, тому що ти не виконуєш те, що виконують інші”, – заявляє Кім.

Віталій Кім / фото: скріншот Youtube
Віталій Кім / фото: скріншот Youtube

Слідом за цими словами була бурхлива реакція в коментарях з боку українців:

"Як мінімум, він знаходиться на безпечній посаді і з його боку подібні заяви виглядають цинічно."

"Я і так домосід, тому жодних проблем. Виходжу в магазин тільки й улітку на пляж."

"Відкривай кордон, ми звалимо звідси і не повертатимемося ніколи. Щоб не обирати нашу «державну захисницю». Ті кому треба воювати – воюватимуть. Ніхто не має права вирішувати якій людині жити, а якій померти, а наша «влада» це намагається робити."

"Нехай покаже хоч одного роботягу який зараз кайфує."

Нагадаємо, "ТЦК вже у Варшаві": ухилістів злякали повістками у Польщі

Раніше ми писали про блокпости та повістки: мешканців Київської області попередили про обмеження

Крім того, Знай.ua повідомляв, відразу стаєте ухилистом: адвокат розповів про новий трюк ТЦК