Анатолій Стуженко, командир 1181 року бригади, висловив свою думку щодо мобілізації, наголосивши, що заходи мають бути жорсткими. Він висловив невдоволення, що у мережі поширюється багато інформації про те, як потрібно розмовляти з ТЦК-шниками, якщо вони намагаються затримувати чоловіків на вулиці.

В інтерв'ю 18000 Стуженко підкреслив, що ті, хто вже об'єднався проти спільного ворога, давно ухвалили це рішення. На відміну від адвокатів, які зараз "перевзулися" і називають себе радниками, допомагаючи знати свої права і як слід відповідати, якщо машину зупиняє людина у формі.

Візит до ТЦК, скріншот: YouTube
Візит до ТЦК, скріншот: YouTube

"Повірте мені, ми дограємося в демократію до такого стану, що в нас скоро військові ногами пинати будуть. Повинно так, не вийшов з машини – прострелили коліно. Якщо тебе зупинили і кажуть – тільки так. Інакше ми не переможемо", — каже він

Він висловився про порівняння тих, хто не може служити з різних причин, з жінками, запропонувавши їм у такому разі носити спідницю та поводитися відповідним чином:

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

"Приходиш і відверто кажеш: "Я краще одіну юбку. Я буду ходити в юбці, але я буду шити там якісь для військових, ще щось робити...Я чоловік, но буду ходити в юбці."

Він попереджає, що навіть завтра може статися те, що трапилося в Маріуполі, тому якщо впадемо ми (тобто Україна), то всіх цих "диванних" зберуть в одну купу, одягнуть у їхню "зелену вонючу" форму, дадуть прості автомати і підуть на Польщу.

Тільки за ними стоятиме хтось, хто стрілятиме їм у спину, щоб вони йшли.

Раніше ми писали про те, що ухилистам готують рекордні штрафи: про які суми йдеться

Крім того, Знай.ua повідомляв, чоловікам пропонують застрахувати себе від "бусів" та повісток.

Також наш портал інформував, проігнорував повістку: юрист розповів, що загрожує чоловікам