Окупанти мають зараз у своїх запасах близько 900 ракет і саме таку кількість вони приблизно використали за атаки у грудні та січні. Ворог планує свої удари у залежності від своїх можливостей.

Про це повідомив начальник служби зв'язків з громадськістю, речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат на YouTube-каналі Центру протидії дезинформації.

Юрій Ігнат. Фото скріншот з Youtube
Юрій Ігнат. Фото скріншот з Youtube

За його словами, зараз росіянам потрібно два місяці для того, щоб відновити свої запаси ракет та знову здійснити масовану атаку на нашу країну.

"Тому на тому рівні і залишається. Це не так багато. Для такої держави, як Росія, це критично малий запас ракет. Тому все, що вони виготовляють, вже за два місяці в пускових установках на літаках і летить по нас. Тобто з коліс вони виготовляють ці ракети і запускають", – пояснив речник командування Повітряних сил.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Юрій Ігнат. Фото: Youtube
Юрій Ігнат. Фото: Youtube

Військовий додав, що росіяни планують удари по нашій території таким чином, щоб забезпечити собі якийсь успіх на тому чи іншому напрямку.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Ми все одно помремо": радниця Залужного попросила українців не боятися повісток, а матерів - не плакати

Раніше портал Знай інформував, військовий експерт розповів, якою може бути стратегія ЗСУ на 2024 рік

Також наш портал повідомляв, військовий експерт Андрій Васильчук: "Відставка Залужного. Подивимось правді в очі: настав час зміни"