Ухвалено рішення про необхідність зміни керівництва Збройних Сил України - генерал Валерій Залужний йде у відставку. Заяви щодо цього вже зробили голова Міноборони Рустам Умеров, а також президент Володимир Зеленський.

Глава Міноборони подякував "залізному генералу" за виконану роботу і зазначив, що на даному етапі війни необхідні зміни та нові підходи для перемоги над противником.

Залужний, фото з відкритих джерел
Залужний, фото з відкритих джерел

"Війна змінюється та вимагає змін. Бойові дії 2022, 2023 та 2024 – це три різні реальності. 2024 принесе нові зміни, до яких мусимо бути готові. Потрібні нові підходи, нові стратегії", - написав Рустем Умеров у facebook.

Заява щодо відставки Залужного. Фото: facebook.com/rustemumerov.ua
Заява щодо відставки Залужного. Фото: facebook.com/rustemumerov.ua

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Президент також прокоментував звільнення Валерія Залужного з посади. Він також подякував генералу і зазначив, що необхідні зміни в армії. При цьому гарант зазначив, що запропонував генералу залишитись у команді і далі допомагати наближати перемогу.

"Я запропонував генералу Залужному бути й надалі разом у команді Української держави. Буду вдячний за його згоду", - заявив Володимир Зеленський.

Відставка Залужного. Фото: скрін telegram Володимира Зеленського
Відставка Залужного. Фото: скрін telegram Володимира Зеленського

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "У нас вже є можливості...": Валерій Залужний "розкрив карти" про зміни у плані війни.

Також наш портал інформував, в Одесі розпочнуться масові перевірки ТЦК: конфлікт між головою ОВА Кіпером та головним військкомом Охріменком.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Дронів потрібно багато": глава "Укроборонпрому" розкрив деталі про український "шахед" та інших безпілотників.