В Україні збираються впровадити інноваційні системи, щоб інформація про чоловіків зберігалася в єдиній системі, проте "лов" на вулицях, як і раніше, присутній у деяких містах країни.

Молода людина з Одеси виявилася втягнутою в цікаву історію. Він поїхав відпочивати на Закарпаття і, на загальний подив, за час поїздки отримав 33 повістки до військкомату.

Він опублікував відео, де розповів, що "результатом його відпочинку стало 33 повістки у всі міста України" . Його відправили у військкомат за місцем проживання, але при цьому він "топить на Кривий Ріг" та у Берегові. В українців зародилися підозри, що швидше за все за місцем прибуття його повернуть додому.

@19_n_e_k_i_t_85

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще
♬ оригинальный звук - NEKIT

Найцікавіше, що користувачі соціальних мереж важко вірять, що видача такої кількості повісток, в принципі, можлива. У коментарях до відео вони поділилися різними думками на цю ситуацію, і не втрималися пожартувати:

"Хто ти, воїн?"

"Це тепер проходити 33 медкомісії."

"Відпочив, можна і на фронт."

"А що він такого робив, що так сильно втомився та поїхав на Закарпаття? Напевно завали розбирав та відновлював інфраструктуру?"

Крім того, Знай.ua повідомляв, де б ти не був, але маєш приписатися: ТЦК вже відчиняють двері для школярів

Також наш портал інформував, ТЦК не зупинить навіть ніч: Кабмін ухвалив важливе рішення

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що у українці не очікували, але повістки видають у нових місцях: де можна "потрапити в добрі руки"