У мережі шириться інформація про загиблого бійця ЗСУ з Житомирщини, який помер у міській лікарні, родичі звинувачують охорону та медиків закладу.

За даними, які оприлюднив на своїй сторінці Twitter колишній військовий Олег Симороз, зазначається, що у Київській міській клінічній лікарні №4, Соломʼянського району через халатність лікарів помер боєць житомирської 95-ї ОДШБр з позивним "Фізрук" Вадим Годований.

Побитий до смерті військовослужбовець. Фото: Twitter
Побитий до смерті військовослужбовець. Фото: Twitter

Зазначається, що після участі у бойових діях Вадим потрапив до Київської лікарні №4, де проходив лікування. Втім, рідні загиблого мають підозри, що охорона медзакладу побила хлопця, і залишила помирати на території лікарні.

Побратими Вадима намагалися привернути увагу медперсоналу, проте допомогу йому надали лише через 4 години, коли побратими викликали швидку з іншої лікарні.

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Побитий до смерті військовослужбовець. Фото: Twitter
Побитий до смерті військовослужбовець. Фото: Twitter

Тільки після цього військового занесли у приміщення лікарні №4, але замість надання належної допомоги, його поклали на ліжко та привʼязали руки і ноги. Також йдеться про те, що жодної потрібної допомоги загиблому не надали, лише через 16 годин оголосили раптову смерть.

Нагадаємо, ми писали, що Володимир Зеленський розширив перелік прав для демобілізації: хто входить.

Як повідомляв "Знай.ua", лікарі зробили неможливе: воїн ЗСУ, прив'язаний до ліжка після поранення, зміг заговорити.

Також "Знай.ua" інформував, наближається "кінець" військового стану: що буде з мобілізацією у серпні 2023 року.