В Україні при владі досі залишаються особи з дуже сумнівною репутацією. Народний депутат від фракції "Слуга народу" Богдан Торохтій один із них. У розпал війни він не лише виїхав на відпочинок за кордон, а й встиг купити дороге авто за 7 мільйонів.

Про розкішне життя депутата стало відомо влітку 2023 року, коли журналісти Bigus.info провели розслідування та поцікавилися майном Торохтія. Однак закінчилося все тим, що його дружину звільнили з посади радника генерального директора держпідприємства "Антонов", а сам Торохтій залишився безкарним.

Богдан Торохтій з дружиною. Фото: Youtube
Богдан Торохтій з дружиною. Фото: Youtube

Зараз же Торохтій наважився офіційно звернутися до мера Києва Віталія Кличка, щоб той із державних коштів виділив у столиці "службове житло" для його 8 помічників-консультантів. Депутат зазначив, що раніше квартири не отримували.

Торохтій просить у Кличка квартири, bihus.info
Торохтій просить у Кличка квартири, bihus.info

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

Є інформація, що Торохтій неспроста звернувся до Кличка, а тому що він впевнений у його прихильності через дружбу. Більше того, мер нібито допомагав депутату балотуватись.

Також варто зазначити, що Торохтій мав тісні зв'язки з бізнесменом Іллею Павлюком, у якого неоднозначна репутація. Він має великий вплив на митниці та якимось чином сформував свою депутатську групу у парламенті із депутатів Слуги народу, яка успішно працювала.

Нагадаємо, нардеп Богдан Торохтій втомився під час війни: їздить відпочивати за кордон і придбав дорогий автомобіль

Раніше ми писали про те, що стопами Тищенка: "Слугу народу", який відповідає за нацбезпеку, помітили на Мальдівах

Як повідомляв Знай.ua, понад 25 млн гривень на консультантів: "Нафтогаз" знайшов куди витратити гроші у розпал війни