З теплої та сонячної Одеси прийшли дуже тривожні новини. Наші читачі пам'ятають, що в Україні триває військовий стан та загальна мобілізація, і саме тому кожен український чоловік призовного віку може отримати повістку прямо на вулиці.

Про це стало відомо завдяки відео, опублікованому в Telegram-каналі "Одеса-Інфо".

"В Одесі знову "розмова до душі" військкомів та чоловіки призовного віку", - коротко підписали відео адміністратори каналу.

"Розмова" з ТЦК, скріншот: Telegram
"Розмова" з ТЦК, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще

Однак іноді такі вручення повістки закінчуються дуже і дуже неприємним конфліктом. Цього разу йдеться про місто Одеса, де троє поки що невідомих чоловіків у військовій формі затримали людину в цивільному та приміряли фізичне насильство.

"Розмова" з ТЦК, скріншот: Telegram
"Розмова" з ТЦК, скріншот: Telegram

На опублікованих кадрах, які вже кілька днів гуляють соціальними мережами видно, що чоловіка в цивільному посадили на бетонний парапет, утримували за руки і навіть били по обличчю.

Однак до кінця незрозуміло, що саме це була ситуація. У мережі українці припустили, що ця картинка "дуже зручна для раші". Можливо, це був і зовсім конфлікт не через повістки. Однак насторожує той факт, що чоловіків у військовій формі було більше як мінімум на дві людини. Нехай читач судить цю ситуацію самостійно.

Нагадаємо, які повістки вручають українцям у серпні: у ТЦК нагадали про важливе.

Раніше повідомлялося, як студентам виїхати на навчання за кордон: юрист поділився дієвим способом.

Також, чоловік, який має на утриманні батьків з інвалідністю: за яких умов отримає відстрочку від мобілізації.