Українські чиновники продовжують нераціонально розпоряджатися бюджетними коштами, які б могли піти на забезпечення ЗСУ та наближення перемоги. Так, на Львівщині вирішили витратити майже 100 мільйонів гривень на реконструкцію біатлонного стрільбища. Відповідний тендер з'явився на prozorro.

Управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації оголосило тендер на 96 105 234 гривні. Цю суму хочуть витратити на реконструкцію біатлонного стрільбища у місті Новояворівськ.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

"Реконструкція біатлонного стрільбища та лижеролерних трас ЛОЦОП м. Новояворівськ. Термін поставки товарів, виконання робіт або послуг: 31 грудня 2024 року", - зазначено в інформації про тендер.

Тендер. Фото: скрін prozorro
Тендер. Фото: скрін prozorro

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

В умовах повномасштабної війни реконструкція могла б зачекати, а кошти дуже придалися б для оборони. Наприклад, на ці майже 100 мільйонів гривень можна було закупити більше сотні автомобілів із кулеметами та прожекторами та зробити небо захищенішим від "шахедів", які запускають окупанти.

Варто зазначити, що на скандали із закупівлями раніше відреагував Володимир Зеленський. Він заявив, що ремонти та прикрашання міст можуть зачекати до перемоги та закликав правильно використовувати ресурси бюджетів.

Раніше портал Знай повідомляв, що понад 25 млн гривень на консультантів: "Нафтогаз" знайшов куди витратити гроші в розпал війни.

Також наш портал інформував новий скандал навколо Батьківщини-Матері: метал хочуть закупити, а не взяти задарма. Чи потрібні ще гроші?

Крім того, ми писали, плював на заборони і мав спільний бізнес щодо Росії: як "Слуга народу" Арістов взагалі потрапив до комітету нацбезпеки.