Компанія "Інтерпайп" - промислова компанія, яка є виробником труб та подібної продукції.

Через схеми цієї компанії державні кошти просто "зливаються". На державних підставах, за останні півтора року "Інтерпайп" заробила понад три мільярди гривень. Дана компанія є основним постачальником "Укргазвидобування", який в свою чергу належить компанії "Нафтогаз". Тобто вони платять "Інтертайпу" за послуги. Таку інформацію оприлюднили в одному з телеграм-каналів.

Пост каналу. Фото: скрін Телеграм

Продовження посту каналу. Фото: скрін Телеграм

Одночасно з цим, виявилось, що підрозділ компанії "Інтерпайп" в росії так і не вийшов з ринку цієї країни. Ба більше, автори допису запевняють, що ця промислова компанія платить податки до бюджету російської федерації.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

За минулий рік, в період після початку повномасштабного вторгнення, податок на прибуток цієї компанії склав 36 мільйонів рублів. А у 2023 році вже сплачені мільйони.

Компанія "Інтерпайп" в росії утримує цілий офіс з співробітниками та, як запевняють автори допису телеграм-каналу, відкрито бреше, що збирається ліквідувати там підприємство та перестати працювати на росію. За даними реєстрів, ніякої ліквідації немає та не планується взагалі. В листопаді минулого року "Інтерпайп-М" звернулася до російського суду, щоб стягнути з компанії "Інтерпайп" у Еміратах три мільярди рублів.

Позов до суду. Фото: Телеграм

Цей позов між компаніями ймовірно націлений тільки на розділ коштів між собою. Згідно з цим, податки будуть знову сплачені до бюджету росії. Ця схема не дуже хитра, але виявляється, що при тому, що "Укргаздобування" платить кошти "Інтерпайпу", то держкошти підуть не просто до росії, вони напряму націлені до російського бюджету.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, повідомляв, сплачує податки та працює в росії: компанія Пінчука продовжує співпрацювати з агресором?

Раніше, портал Знай інформував, масова мобілізація та тотальна корупція: українців попередили, яку зраду розганятимуть росіяни

Також, наш портал повідомляв, Андрій Пишний "зливає" Білоцерківську ТЕЦ російському олігарху Фуксу: журналіст пояснив, як бюджет втратить 1,6 мільярди