Український журналіст, політичний та військовий оглядач Денис Казанський звернув увагу на те, що говорять воїнкори російських окупантів про терористичні акти палестинців на території Ізраїлю.

Зокрема Денис Казанський зауважив, що російські шовіністи не можуть стримуватися від радості, коли бачать, що роблять палестинці з мирними громадянами Ізраїлю.

Про це написав Денис Казанський у мережі X (колишній Twitter).

Публікація Дениса Казанського, скріншот: X
Публікація Дениса Казанського, скріншот: X

"Російські шовіністи вітають різанину в Ізраїлі. Військор Дмитро Стешин пише, що не відчуває до розстріляних жінок і дітей ні краплі жалю і співчуття. Телеведучий Мардан пише, що для Росії в різанини, що відбувається, "є користь", якій "неможливо не порадіти. , – пише Денис Казанський.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Українцям, які прибувають в Норвегію, встановили жорсткі правила – про гостинність можете забути
Показати ще

Висловлювання Стешина, скріншот: Telegram
Висловлювання Стешина, скріншот: Telegram

Висловлювання Стешина, скріншот: Telegram
Висловлювання Стешина, скріншот: Telegram

Також з коментарів можна помітити, що російські шовіністи радіють тому, що в Ізраїлі знаходяться "зрадники з батьківщини", такі як Макаревич, Пугачова і Бунін.

Вранці у суботу, 7 жовтня, озброєні терористи ХАМАС проникли на територію Ізраїлю та влаштували хаотичний обстріл із кулеметів. Серед мирних мешканців є жертви. Також повідомляється про десятки поранених людей. Одна з ракет потрапила до будівлі Тель-Авіва. Окрім того, звуки вибухів чули в Єрусалимі. Озброєні терористи ХАМАС проникли на територію Ізраїлю та влаштували хаотичний обстріл із кулеметів.

Багато терористів намагалися вторгнутися на територію Ізраїлю із сектору Газа. Для цього бойовики ХАМАСу зламали паркан на кордоні. Після чого десятки людей, причому навіть без зброї, почали проникати на ізраїльську територію.

За повідомленнями ізраїльських медіа палестинські терористи цілеспрямовано вбивали мирних жителів Ізраїлю. Більше того, бойовики ХАМАС знущаються з тіла загиблих людей.

Нагадаємо, "хлопчики" повертаються: боєць "Вагнера" ​​живцем спалив двох росіянок.

Раніше повідомлялося, першим зустрічав окупантів, а тепер блукає Росією без надії: колаборант відчув, як "росіяни своїх не кидають".

Також, у російському дитячому таборі педофіл зґвалтував чотирьох школярок, вивезених з України.