Чим довше триває війна в нашій країні, тим більш жорстокими стають методи працівників ТЦК, які виконують плани з мобілізації військовозобов'язаних чоловіків.

Нещодавно соціальними мережами поширилось відео, на якому можна побачити, як представники військкомату м. Чернівці та місцева патрульна поліція залучили бандита, який застосовує фізичне насилля, щоб змусити чоловіків підписати повістку.

На його кадрах працівники патрульної поліції та працівники ТЦК привезли хлопця у наручниках у відділок поліції. Всі події відбуваються на вході до червгової частини прямо під прицілом камери.

У кадрі з'явився чоловік у цивільному з кримінальною зовнішністю. Поруч із ними стоять два патрульних - чоловік та жінка.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Чоловік кримінальної зовнішності наносить удар головою в обличчя хлопця у наручниках. Поліція спокійно спостерігає з його діями.

Трохи згодом у кадрі з'являються представники ТЦК.

Один із них також починає лупцювати руками затриманого.

Хлопця по черзі б'є то чоловік у цивільному, то представник ТЦК.

Катування припиняються, коли черговий надає затриманому хлопцю підписати мобілізаційну повістку.

Він не одразу підписує документ, та намагається щось пояснити. У відповідь він звичайно ж знову отримує порцію ударів в обличчя.

Поліція просто продожує спострерігати за цим дійством.

Виснажений та побитий юнак, з руками та обличчям у крові розписується у повістці та намагається вийти з приміщення черкгової частини.

Однак чоловік у цивільному продовжує знущатись над ним та штовхає на вході у відділок.

Нагадаємо, портал Знай інформував, не лише працівники ТЦК та СП: хто має право видавати повістки

Раніше на порталі Знай повідомлялося, деякі військові зможуть звільнитися із служби в ЗСУ: хто саме отримає таку можливість

Також, наш портал інформував, у ТЦК Тернополя лупцювали мобілізованих: замість повістки – кулаком у живіт