Суспільство не встигає дивуватися гучним справам стосовно незаконної роботи ТЦК, але з кожним днем з’являються нові, не менш злочинні.

Український футбол не менш дивовижне явище, ніж все, що відбувається зараз в країні та у світі. Не названий український футбольний клуб використав на свою користь представників свого ТЦК, щоб налякати арбітрів та стимулювати їх до "правильного" суддівства. Про це розповів журналіст Михайло Співаковський в випуску "ТаТоТаке".

Випуск ТаТоТаке. Фото: скрін відео

Судді, які допустили помилки під час матчу, в обидві сторони отримали своєрідне "попередження". До них підійшов представник господаря клубу та сказав, що потрібно поговорити. Після матчу судді попрямували на розмову. Вони вийшли та там їх чекали представники ТЦК, щоб нібито перевірити документи. Делегат матчу захистив арбітрів та представники ТЦК пішли. Це була спроба залякати та натякнути, що у разі помилки – відразу на фронт.

Футбол: скрін з відео
Футбол: скрін з відео

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган
Показати ще

Журналіст висловив своє обурення щодо дій ТЦК, які незаконно користуються своїми повноваженнями. Чоловік сказав, що дуже креативно придумали – зробив помилку і відразу на фронт. Він акцентував увагу, що це навіть не 90-ті роки, а вже 30-ті минулого століття. Куди котиться цей світ?

Він свідомо не назвав клуб, який таким займається, хоча у футбольних колах про це знають всі. Чоловік запевнив, якщо він назве клуб, то всі дуже здивуються, це буде справжнім шоком.

Нагадаємо, портал Знай інформував, у ТЦК Тернополя лупцювали мобілізованих: замість повістки – кулаком у живіт

Раніше на порталі Знай повідомлялося, працівники ТЦК взяли в штат бандита: калічить затриманих та вибиває згоду на мобілізацію

Також, наш портал інформував, "Так, я сцикло": ще один "хоробрий" блогер пропонує всім тікати з України