Дмитро Олійник – боєць ЗСУ, який був поранений на фронті написав на своїй сторінці у Фейсбук гнівний пост.

Там було вказано, що начальниця Харківської МСЕК свідомо та незаконно занизила його групу інвалідності. На своїй сторінці Дмитро написав, що у голові після цього випадку лише нецензурна лайка. Йому привласнили 3 групу інвалідності, при тому, що нога в нього травмована досить сильно і не виконує свої функції.

Нога Дмитра Олійника. Фото: скрін Фейсбук
Нога Дмитра Олійника. Фото: скрін Фейсбук
пошкоджена нога. Фото: скрін Фейсбук

За його словами, згідно зі статею 7 закону "Про реабілітацію та інвалідність України", поранення, яке пов’язано з захистом Батьківщини дає право на групу вищої ступені під час отримання інвалідності.

Дмитро вказав, що буде оскаржувати та заперечувати це рішення, адже воно незаконне. Також додав фото ноги, на якому видно тяжке поранення. За його словами Лариса Бунічева запитала у нього, навіщо він залишив ногу, варто її було ампутувати, тоді можна розраховувати на 2 групу.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Публікація Дмитра Олійника. Фото: скрін Фейсбук
Публікація Дмитра Олійника. Фото: скрін Фейсбук
Публікація Дмитра Олійника. Фото: скрін Фейсбук

Дмитро Олійник обурився, що це справжній плювок на військових і він вимагає звільнення голови цього МСЕК. Якщо навіть, нога, яка втратила свою функцію повністю не є підставою для надання 2 групи інвалідності. Фактично, за словами чоловіка, нога – просто біопротез. До цього чоловік на цій нозі переніс 15 операцій, які далися дуже тяжко.

У коментарях йому написав Михайло Радуцький – народний депутат і попросив надати йому копії всіх необхідних документів, щоб розібратися у справі.

Коментарі Михайла Рудицького. Фото: скрін Фейсбук
Коментарі Михайла Рудицького. Фото: скрін Фейсбук
Коментарі Михайла Радуцького. Фото: скрін Фейсбук

Нагадаємо, портал Знай інформував, намагалася з'їсти хабар: правоохоронці затримали членів МСЕК, які вимагали гроші у військового

Раніше на порталі Знай повідомлялося, МОЗ хоче скасувати інвалідність: змусять працювати всіх

Також, наш портал інформував, у ЗСУ служать особи з інвалідністю: правозахисниця розповіла, чи можуть звільнити помилково мобілізованих