На вокзалі у Кропивницькому літня жінка отримала численні травми через те, що сходи поблизу входу у напівпідвальне приміщення не були позначені. Постраждала не доїхала до точки призначення, бо вимушена була під час поїздки звернтися в лікарню.

Про це написала її онучка на своїй сторінці у Facebook.

Укрзалізниця. Фото з телеграм-каналу Укрзалізниці
Укрзалізниця. Фото з телеграм-каналу Укрзалізниці

Вона розповідає, що її бабуся разом з донечкою мали їхати потягом до Львову. Біля 9 вечора, пасажирка разом з дитиною йшли по вокзалу Кропивницького, та через погане освітлення жінка впала на сходах у напівпідвальне приміщення. Світло у публічному місці не вмикають через воєнний стан.

Біля неосвітленого входу не було перил, міток, табличок чи хоча б невеликого ліхтаря.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Біля сходів які ведуть до входу у вокзал, є сходи у напівпідвальне приміщення, які ні чим не позначені (немає табличок, позначок, чи хочаб маленького ліхтаря, чи головне перил), які б давали розуміти що там сходи в низ. Саме в цьому місці суцільна темрява, і наша бабусичка відповідно не помітила сходи і полетіла прямо головою у низ." - пише онучка пенсіонерки.

Літня жінка сіла до потягу, однак у дорозі їй стало зле, та вона попросила про допомогу. Пенсіонерці викликали швидку на під'їзді до міста Жмеринка, де у лікарні пенсіонерці надали медичну допомогу.

"Бабуся ж отримала величезну гематому на нозі та стегні, струс, розсічення губи і забій щелепи, вона перебуває в досить кепському стані. Після падіння, ми все ж сіли у потяг, оскільки бабуся була на адреналіні і не відразу відчувала весь спектр болю", - написала онучка.

Представники УЗ вибачилися перед дівчиною та пообіцяли розібратися у цій ситуації.

Нагадаємо, безкоштовно або за півціни: українці можуть суттєво заощадити на подорожах "Укрзалізницею"

Як повідомляв "Знай.ua", "Укрзалізниця" перетворила подорож пасажирки на випробування: "18 годин без можливості сходити в туалет..."

Знай.ua писав, у потязі розгорівся скандал через "шанувальника російського шансону": "Ми всі брати-слов’яни"