ВЛК, ТЦК та СП — системи, які стикають українців із одними з найбільших проблем у військовій галузі.

Багато українських захисників скаржаться на те, що проходити медкомісію неможливо через огидну якість обслуговування та ставлення до тих, хто ризикує своїм життям, захищаючи нашу свободу та незалежність.

Медкомісія.  Фото: скриншот Youtube
Медкомісія. Фото: скриншот Youtube

Ось ще одна історія спливла у соціальній мережі X (Twitter). Точніше, варто зазначити, вона триває вже кілька місяців. Боєць розповідає про те, що якось накричав на секретаря ВЛК, незабаром залишив скаргу у Міністерстві Оборони України, написав про скандальну ситуацію у соцмережах.

Після цього йому зателефонували з медкомісії та повідомили, що його документи готові. Однак не все було так гладко, як це спочатку може здатися. А все через те, що невдовзі після його приїзду було виявлено помилку в документах... у дати, було неправильно вказано місяць.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

"Дата виглядає так: ХХ.ХХ.ХХХХ. Вісім позицій. У кожній можна помилитися. Можна помилитися в поєднанні цифр. Можна - це я вже точно знаю - одну і ту ж помилку робити кілька разів", - додає він у коментарях.

І пояснює, що він мав важку травму, після якої він повинен отримати півроку на лікування та реабілітацію з виплатою.

Нагадаємо, відстрочка від військової служби: хто визначає терміни та що потрібно знати кожному українцю

Як повідомляв "Знай.ua", військовозобов'язаним жінкам краще приготуватися: які обов'язки з'являються після взяття на облік

Знай.ua писав, чи можна відмовитися від проходження ВЛК: пояснює фахівець