Колишній командир полку "Азов" та заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади майор ЗСУ Максим Жорін "Мосе" впевнений що рано чи пізно, майже кожному чоловіку доведеться воювати за свою країну.

Про це він розповів в інтерв'ю Павлу Федосенко.

Максим Жорін. Фото Telegram
Максим Жорін. Фото Telegram

"Якщо хтось вірить, що один раз ми набрали людей, які прийшло добровільно та їх вистачить, то це не дуже розумна людина. Війна вже кілька років іде і вона буде продовжуватись, кількість людей зменшується і їх треба міняти" - говорить військовий.

Жорін нагадаує про те, що у військових також є свої родини, з якими вони хочуть провести час та відпочити. Він розповів про те, що деякі бійці вже рік виконують бойові задачі взагалі без відпустки.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Максим Жорін. Фото скріншот Youtube
Максим Жорін. Фото скріншот Youtube

"Якщо військові мають достатньо вольових якостей та обрали цей шлях, це не значить, шо на цьому їх життя зупинилось. Вони також хочуть ходити із близькими в кафе, але для цього треба щоб їх хтось міняв." - зазначає колишній командир полку "Азов".

ЗСУ. Фото Генштаба
ЗСУ. Фото Генштаба

Військовий вважає, що під час війни треба проводити "справедливу мобілізацію", під час якої до лав ЗСУ будуть також потрібно призивати не лише простих, а й заможних та впливових людей. Лише так українці перестануть розглядати службу в ЗСУ як покарання, а будуть сприймати армію як честь та можливість.

Жорін вважає, що контролювати те, щоб до армії призивали людей незалежно від статусу та зарплати повинна держава.

Нагадаємо, Максим Жорін: Як тільки росіяни зберуть під Бахмутом боєздатні сили, то знову будуть намагатися наступати

Як повідомляв "Знай.ua", екскомандир полку «Азов» Максим Жорін розповів, як насправді воюють кадирівці

Знай.ua писав, військовий пропонує відправити на фронт Дмитрука і Куницького: "В армії від них користі було б значно більше"