На Закарпатті мобілізували водія, який віз дітей на змагання. Працівники посеред ночі увірвались у готель, забрали у чоловіка телефон та змусили проходити нічну ВЛК. На ранок його відправили до навчального центру в Чернігові, а маленькі спортсмени ледь не прогавили спортивний конкурс.

Про це повідомив журналіст Віталій Павловський.

На Закарпатті мобілізували водія, який віз дітей на змагання. Фото Facebook
На Закарпатті мобілізували водія, який віз дітей на змагання. Фото Facebook

Він розповідає, що дитяча збірна вирушила із Вінниці до Ужгорода на Всеукраїнські змагання з Теквондо. Водій автобуса, який привіз діток на конкурс, заночував у хостелі, куди приблизно о 1:30 ночі увірвалися співробітники ТЦК із поліцейськими і насильно забрали його разом з іншими чоловіками до військкомату.
Жодні пояснення про те, що він єдиний водій, який відповідальний за перевеення дітей, працівників ТЦК не цікавили. Також чоловіку не дали можливості зв'язати із рідними та колегами, щоб попередити про мобілізацію.

На Закарпатті мобілізували водія, який віз дітей на змагання. Фото Facebook
На Закарпатті мобілізували водія, який віз дітей на змагання. Фото Facebook

"Пояснення, що він єдиний водій з групою спортсменів збірної України, їм не аргумент! Всіх на нічну комісію, у воєнкомат! Телефони відібрали, інформацію своїм рідним, тренерам повідомити не було змоги.. спортсмени винаймають таксі та по місцю пробують виходити з положення, бо змагання ніхто не відміняв…" - розповідає Павловський.
На ранок водію вручають повістку та одразу відправляють в навчальний центр до Чернігова.
Завдяки зусиллям тренера, дітлахи все ж змогли прийняти участь у змаганнях, однак ключі від автобусу знаходились у ТЦК, тож ніхто з чоловіків не наважувався іх звідти забрати.

Нагадаємо, ще одну категорію українців дали право на відстрочку: хто може не служити

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Раніше ми писали про те, що чекає на українців за ігнорування трьох повісток: адвокат уточнив важливі нюанси

Як повідомляв Знай.ua, поліція затримує українців на вимогу ТЦК через розшук: адвокат відповів, чи законно це