Відома українська тарологка Олена Бюн, яка нещодавно спробувала визначити, коли закінчиться війна, озвучила ще один прогноз, який турбує багатьох. Олена Бюн заявила, що вже найближчим часом російські війська залишать Авдіївку на Донеччині.

Про це стало відомо завдяки новому прогнозу від Олени Бюн, яку вона озвучила одному з українських видань.

Олена Бюн
Олена Бюн

"Незважаючи на катастрофічне становище, наші хлопці будуть тримати позиції. Нам потрібно якнайбільше військової допомоги, щоб була можливість швидше вирішити цю проблему. За підсумками окупанти відходитимуть, залишатимуть Авдіївку. І станеться це в найближчому майбутньому", - каже Олена Бюн.

За її словами, зверху в росії дано вказівку взяти Авдіївку за всяку ціну.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Олена Бюн
Олена Бюн

"Росіяни, які там перебувають, - це "гарматне м'ясо". Туди ж здебільшого кидають людей, які абсолютно не розуміють, яким чином вони потрапили на фронт. Крім того, росія намагатиметься залучити до війни в Україні людей з колишніх радянських республік. Наприклад, з Казахстану. Вони намагатимуться спокусити їх на війну в Україні, звісно, шляхом обману - пропонуватимуть високі гонорари, казатимуть, що вони перебуватимуть у тилу, а не на нулі. Але насправді це потенційне "гарматне м'ясо"", - зазначила таролог.

А буквально днями таролог Олена Бюн зробила прогноз коли може закінчитися війна в Україні. За її словами, бойові дії могли припинитися вже тричі, проте щоразу війна штучно затягувалася.

Нагадаємо, астролог розповів, коли захисники України прорвуть фронт: "Завершення страшної фази".

Раніше повідомлялося, шаманка Сейраш попередила українців про небезпеку: "Вже почали...".

Також, після чуток про "легку" смерть путіна, пенсіонера з Кремля помітили на інвалідному візку.