Відомий український екстрасенс та майстер карток Таро Яна Тимощук, яка днями розповіла про найважчі дні жовтня, визначила з новим розкладом, яким українським містам найближчим часом загрожують ракетні атаки окупантів.

За словами тарологіні, в результаті атак Росії можуть постраждати школи, торгові центри і навіть об'єкти критичної інфраструктури.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Яни Тимощук, який вже є у мережі YouTube.

Яна Тимощук, скріншот: YouTube
Яна Тимощук, скріншот: YouTube

Яна Тимощук побачила у новому розкладі Таро, що під загрозою Херсонська область, Донецька область, Дніпро, Кривий Ріг, Харків та Харківська область, Київ, Запоріжжя та Запорізька область, Чернігівська область, Сумська область, Львів та Львівська область.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Яна Тимощук, скріншот: YouTube
Яна Тимощук, скріншот: YouTube

"Я бачу обстріли. Через них будуть відключення світла, як минулого року. Однак тривалих блекаутів боятися не варто, це малоймовірно. Також я бачу удари по дитячих центрах, садах і школах, парках, площах, вокзалах – де є масове скупчення людей. Удари будуть досить успішно відбиватися ЗСУ, але потрібно дотримуватись усіх заходів безпеки", - заявила Яна Тимощук.

Вона додала, що у жовтні ЗСУ прориватимуться в Луганській області та на півдні. Повернення наших територій, за словами астролога, буде цілком успішним.

Нагадаємо, "Обрушаться хвороби, гірші за коронавірус": українська тарологиня Яна Тимощук визначила головну небезпеку вересня.

Раніше повідомлялося, "Пекельний вересень": астрологіня розповіла чого чекати українцям від першого місяця осені.

Також, обвал фронту, загибель рубля та масовий бунт: ведичні астрологи визначили, що допоможе Україні у вересні 2023 року.