У Великому Новгороді представникам організації "Бойове братство" дозволили провести заняття для учнів 4-го класу... показуючи дітям, як поводитися з пістолетом Макарова.

Про це повідомляє "Сталінгулаг" у Telegram. Як зазначається, такі "уроки" були ініційовані після серії насильницьких інцидентів у школах окупантів, коли неповнолітні стріляли своїм однокласникам. Начебто це має навчити дітей обережності у поводженні зі зброєю.

Російська школа, фото: Telegram
Російська школа, фото: Telegram

На відео видно, як представник "Бойового братства" Демонструє юній дівчинці, як тримати пістолет. Адміністрація школи, за даними ЗМІ, схвально поставилася до таких "уроків". А потім вони будуть використовувати цих дітей у майбутньому для вбивства простих українців.

"Бойове братство" позиціонує себе як громадську організацію ветеранів, які брали участь у локальних конфліктах. За офіційними даними, налічується близько 90 тисяч членів у 85 регіонах РФ та Казахстану.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

Російська школа, фото: Telegram
Російська школа, фото: Telegram

Незважаючи на задекларовані цілі, експерти ставлять під сумнів доцільність залучення "Бойового братства" для роботи із дітьми. Навряд чи демонстрація зброї та пропаганда насильства можуть вирішити проблему підліткової злочинності.

Натомість варто задуматися про глибинні причини, які штовхають дітей на насильницькі вчинки. Адже жорстокі "уроки" замість покращення ситуації можуть лише розпалити вогнище агресії. Однак це росіяни— думати їх не навчили.

Нагадаємо, ось цих людей дехто називав братами: що насправді думають росіяни про українців

Як повідомляв "Знай.uа", ОляПолякова влаштувала бійку з росіянином через "розіп'ятих хлопчиків", але потім їй довелося "бігти"

Знай.uа писав, "психіка може ламатися": українців та росіян шокує раптове закінчення війни