У ніч на 27 листопада у Києві стався скандальний інцидент із затриманням волонтера та дружини військового Алі Ширшиної за порушення комендантської години.

Поліцейські дозволили собі неетичну поведінку стосовно жінки.

Порушення комендантської години, скріншот: YouTube
Порушення комендантської години, скріншот: YouTube

Як розповів журналіст Азад Сафаров, того вечора пані Аля поверталася додому з Донбасу, де її чоловік захищає Україну. Через негоду автобус спізнився на годину і вона не встигла дістатися оголошення комендантської години.

О 00:10 жінку зупинили патрульні поліцейські під час проїзду на таксі. Її доставили до відділення для написання пояснювальної.

Популярні новини зараз
Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

"Слідчий зверхньо спілкувався з Алеєю, питав, чи служить її чоловік у тилу, і казав, що випише повістку їй самій, тому що, за його словами, "жінки теж повинні воювати", - обурюється журналіст.

Також Алю без потреби сфотографували біля лінійки, наче вона злочинниця. А дані її документів скопіювали на телефон поліцейського.

Згодом керівництво Національної поліції у Києві вибачилося за інцидент та пообіцяло з'ясувати обставини у службовому порядку та притягнути винних правоохоронців до відповідальності.

Порушення комендантської години, скріншот: Facebook
Порушення комендантської години, скріншот: Facebook

Нагадаємо, як не "влипнути" на кругленьку суму: нахабна схема, про яку потрібно знати власникам газового лічильника

Як повідомляв "Знай.uа", працівникам ТЦК істотно розширять повноваження: тепер зможуть робити все

Знай.uа писав, на "зайві" 20 км/год не заплющуватимуть очі: штрафи в десятки тисяч вже готові на 2024 рік