В Закарпатській області введуть процедуру, яка стосуватиметься всіх жителів - перевірку документів. Таке рішення прийняла рада оборони області.

Відповідні зміни набудуть чинності вже з першого грудня 2023 року та триватимуть до кінця воєнного стану. Про тотальну перевірку мешканців повідомили на сайті Закарпатської обласної військової адміністрації.

Перевірка ТЦК, скріншот: YouTube
Перевірка ТЦК, скріншот: YouTube

"Зміни діятимуть від завтра, 1 грудня 2023 року, до завершення воєнного стану в Україні" йдеться в повідомленні

Для здійснення заходів спільним наказом голови обласної військової адміністрації й начальника ОТЦК та СП призначатимуть комендантів районів та міст. Саме вони будуть визначати уповноважених людей, які займатимуться перевіркою людей.

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета
Показати ще

Пресслужба адміністрації зазначила, що дані заходи будуть здійснюватися відповідно до Порядку перевірки документів в осіб, огляду речей, транспортних засобів, багажу та вантажів, службових приміщень та житла громадян під час забезпечення заходів правового режиму воєнного стану. Порядок був затверджений Кабінетом Міністрів від 29 грудня 2021 року №1456.

Перевірка документів, скріншот: YouTube
Перевірка документів, скріншот: YouTube

Таке рішення прийняте лише на Закарпатті, і стосуватиметься перевірка документів жителів області або громадян, які прибувають в регіон.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, допомога з демобілізацією за $7 тисяч: в Україні засудять начальника управління ССО за "бізнес-схему"

Раніше портал Знай інформував, "Жінки теж мають воювати": копи у Києві погрожували українці повісткою за порушення комендантської години

Також наш портал повідомляв, буде лише три місяці: у ПФУ назвали терміни для поновлення та призначення пенсії