Поки наші захисники, ризикуючи життям, боронять нашу країну у льодяних білндажах, для деяких українців життя з початку війни взагалі ніяк не змінилося. Війсковий розповів про свої враження від візиту до столичного ЦУМу та його аудиторії.

ЗСУ. Фото Генштаб
ЗСУ. Фото Генштаб

Депутат Харківської міськради Ігор Черняк, який зараз служить в ЗСУ, у яскравих фарбах описав що відбувається у головному торговому центрі Києва, в той час як нашим бійцям на передовій не вистачає зброї та автівок.

Він розповідає, що на пару днів заїхав до столиці по справам і вирішив запаркуватися біля ЦУМу. Розмах місцевого автопарку під час повномасштабного вторгнення неабяик вразив військового.

Парковка, фото: Уніан
Парковка, фото: Уніан

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще
"Мазераті, порше, мерседеси і бехи…Але… модельний ряд 2022/2023. Тобто це вже машини придбані… під час великої війни. Від 70к$ і вище. І не в одиничному екземплярі. Ти просто шукаєш собі місце де притулитися між Х5 2023 року і Панамерою, яка здається взагалі вчора виїхала з автосалону", - пише Черняк.
Він зізнався, що його старенька автівка, яку йому придбали волонтери, і яка вже була пошкоджена на передовій, дуже виділялася на парковці.

ЦУМ в Києві, Фото Інформатор
ЦУМ в Києві, Фото Інформатор

Також військовий став свідком бесіди двух дівчат, із пакетами люксових брендів у руках, одна з яких хизувалася новорічним відпочинком у Нідерландах зі своїми "папіком".
"Файно таки у вас тут у Києві…Панянки з пакунками планують Амстердами з папіками. Панамери виблискують титановими дисками. З динаміків лунають різдвяні мотиви…Бережіть себе там, наші рідні! І в Цумівському котлі… і на Печерських рубежах…Знаємо як вам зараз важко!" - потролив "елітні" війська Черняк.