ТЦК не поспішають в елітні "тренажерки": блогер підказав, де шукати мажорних ухилянтів

Візит ТЦК до фітнес-центру. Фото: скрін Телеграм
Візит ТЦК до фітнес-центру. Фото: скрін Телеграм

В Україні тривають облави тренажерних залів працівниками ТЦК. Після Хуста, повістки почали стрімко роздавати у спорзалах Дніпра, Києва та інших українських міст. Однак, як помічають українці, військкоми чомусь оминають елітні заклади, де зазвичай відпочивають та тренуються чиновники та інші заможні люди. Після того, як українці почали обурюватися масовим врученням повісток, Закарпатському обласному ТЦК зазаначили про те, що люди, які займаються в спортзалах, не мають жодних переваг перед військовими ЗСУ. Блогер Беспалов зауважив, що працівники ТЦК чомусь не поспішають у заклади столиці, де відпочивають та займаються спортом впливові чиновники, як до прикладу клуб відпочинку "Царський" чи інші елітні клуби.

В українців є місяць, щоб "відстояти" свої субсидії: кому потрібно бігти до ПФУ

Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube
Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Українці, які у 30-денний термін не звернуться до органів Пенсійного фонду, ризикують залишитись без субсидії. У субсидіантів можуть виникати обставини, що впливають на виплату допомоги. Щоб уникнути можливих проблем та навіть припинення виплат, необхідно своєчасно поінформувати ПФУ. "Одержувач житлової субсидії зобов’язаний у 30-денний термін з моменту виникнення обставин, які впливають на призначення субсидії, інформувати про них орган Пенсійного фонду України", - попередили українців. Більш детально ознайомиться з обставинами, що впливають на субсидію, можна в пам'ятці ПФУ.

Друга платіжка за блакитне паливо: газовики розклали по поличках хвилююче питання

Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Українці вже кілька років отримують платіжки за розподіл блакитного палива. Незважаючи на це у споживачів часто виникають питання, за що саме вони віддають гроші і чи можна зовсім не платити. За розподіл газу повинен платити кожен споживач блакитного палива, незалежно від обсягів споживання. Плата за послуги не нараховується лише за умови, що споживач повністю відмовився від газу та була обрізана труба. У цьому деякі споживачі сумніваються у необхідності оплати послуг розподілу. У зв'язку із цим газовики розповіли, на що саме йдуть кошти українців.

Українцям пояснили, що не так з російським серіалом "Слово пацана"

Російський гівно-серіал. Фото скріншот з Youtube
Російський гівно-серіал. Фото скріншот з Youtube

Міністерство культури та інформаційної політики України закликало не піддаватись впливу ворожої пропаганди та не дивитись російський серіал "Слово пацана", який набрав популярність в наших підлітків. Через контент ворог просуває кремлівські наративи та опосередковано збирає фінанси на ведення війни. У відомстві наголосили на тому, що російський контент не транслюється на офіційних українських платформах, а тому його можна знайти лише на піратських і російських ресурсах, що шкодить нашій інформаційній безпеці.

Відсидітися не вийде ні в кого: в ТЦК попередили, хто перший в черзі до армії

Візит до ТЦК, скріншот: YouTube
Візит до ТЦК, скріншот: YouTube

Процедура мобілізації прозора, але постійно зазнає змін. Наразі територіальні центри комплектування виконують свої завдання по мобілізації військовозобов'язаних громадян. Про це розповів начальник сектору мобілізаційно-оборонної роботи Тернопільського ТЦК Микола Бойко. За його словами спостерігається послаблення мобілізаційної активності порівняно з лютим 2022 року, коли чоловіки стояли черги у військкомат. Бойові підрозділи потребують вмотивованих бійців, які після підготовки зможуть підставити своє плече своїм побратимам.