Вуха на два мільйони: Дорофєєва шокована раптовою пропозицією

Надя Дорофєєва, кадр із кліпу на пісню "На самоті"
Надя Дорофєєва, кадр із кліпу на пісню "На самоті"

На концерті Наді Дорофєєвої сталося щось унікальне. Зірка вирішила продати свої вуха з кліпу "На самоті" на благодійному аукціоні на користь полку "Азов". Зал був у захваті, коли пара Тома та Рома зробили ставку у 2 мільйони гривень за ці символічні сувеніри. Артистка залучила знаменитих друзів для благодійних аукціонів, щоб зібрати кошти для підтримки бійців "Азова". Женя Янович став першим гостем, оголосивши про чотири цінні лоти, включаючи прапор із підписами командирів, книгу "Очі Маріуполя" і навіть зустріч із Надею за лаштунками. Ці лоти принесли співачці 460 тисяч гривень. Але справжній шок стався, коли на сцені з'явився загадковий чоловік у вухах зайця із кліпу.

Коштовні ікони, дорогі італійські шахи та Apple Watch: журналісти з'ясували, на що Генштаб витратив 10 млн грн у розпал війни

Олексій Резніков - фото Міністерство оборони України
Олексій Резніков - фото Міністерство оборони України

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Журналісти з'ясували, що у 2023 році Генштаб витратив 10 млн грн на закупівлю коштовних ікон, шахів, кришталевого посуду та смартгодинників. Цікаво, що більшість циз речей були придбані в одного підприємця. Провівши рослідування, журналісти з'ясували, що Генштаб ЗСУ в 2023 році двічі купував ікони. Зокрема, Генштаб заплатив підприємиці Нелі Ільченко 36,5 тис. грн за три ікони в срібному оздобленні: "Юрія Переможця", "Неопалима Купина" та "Святого Миколая". Цього Генштабу здалося замало, і трохи згодом провели черговий тендер на 48, 4 тис. грн. Це були ікони на мідній основі з посрібленим покриттям, позолотою та холодною емаллю "Янгола Охоронця", "Юрія Переможця", Божої Матері "Семистрільної" та "Казанської", які придбали у підприємця Олега Рубніковича.

"Дві важкі дати": відома астрологиня розповіла, чого чекати від окупантів перед Новим роком

Діти, Новий рік, фото Знай.ua
Діти, Новий рік, фото Знай.ua

Відома українська астрологиня Ангеліна Вакуліна, яка ще в листопаді робила прогноз щодо ймовірних ракетних ударів російських окупантів, розповіла, чого варто від них чекати на період новорічних свят. За її словами, з 11 грудня в Україні розпочинається досить небезпечний період. Астрологиня Ангеліна Вакуліна заявила одразу, що у грудні є дві дати, які можуть стати дуже небезпечними. Ангеліна Вакуліна додала, що Україна входить у неприємний період із 11 грудня. Також астрологиня зауважила, що окупанти готують свої сили для удару по об'єктах інфраструктури.

Кличко закликає всіх незадоволених бруківкою та марнотратством вирушити на фронт – не подобаються мітинги під вікнами

Віталій Кличко / фото: Youtube
Віталій Кличко / фото: Youtube

Віталій Кличко, мер Києва, під час засідання Верховної Ради України висловив своє незадоволення недостатнім фінансуванням для армії в міському бюджеті, який має бути прийнятий 14 грудня. У різний час Віталій Кличко став об'єктом різних конфліктів, що цілком очікувано з огляду на його роль мера столиці України. Люди неодноразово виходили до Верховної Ради з плакатами та проханнями розглянути виділення бюджету на потреби армії, тоді як мер Києва підтримував виділення коштів на інфраструктурні проекти, такі як бруківка, дороги та інші ініціативи. Проте виявилося, що подібні ходи обурюють мера столиці. Сьогоднішнє засідання Верховної Ради України було відзначено зауваженнями Кличка з приводу мітингувальників біля КМДА, де він висловлювався про те, чому люди воліють нарікати на владу, а не служити в армії.

З 1 січня 2024 року все зміниться: хтось з українців не зможе вийти на пенсію

Пенсіонер. Фото: скрін youtube
Пенсіонер. Фото: скрін youtube

З 1 січня 2024 року в Україні для виходу на пенсію у 60 років необхідно мати не менше ніж 31 рік трудового стажу. Раніше ця норма складала 30 років. Також щороку зростатимуть вимоги до стажу для виходу на пенсію у 63 та 65 років. Згідно з пенсійною реформою 2017 року, щороку норми трудового стажу для отримання пенсійних виплат збільшуватимуться на 12 місяців. Така градація має стимулювати офіційне працевлаштування українців. Однак через війну та економічні проблеми частина громадян втратила можливість стабільної роботи. Поки що українці в середньому виходять на пенсію з 32 роками стажу. А ось у 2028 році норми стажу значно зростуть, і багато хто може їх не дотягнути.