В Україні триває воєнний стан та мобілізація. Мережами ширяться відео з рейдами ТЦК та обговорюють нові способи посилення мобілізаційних процесів.

Нещодавно для мешканців Запоріжжя анонсували поквартирні візити працівників центру, а тепер це стосуватиметься й іншого українського міста - Полтави. Відповідну заяву зробив речник Полтавського ТЦК українському радіо "Полтава".

Працівники ТЦК. Фото скріншот з Youtube
Працівники ТЦК. Фото скріншот з Youtube

За словами чоловіка вручення мобілізаційних повісток за місцем проживання - це основний спосіб оповіщення військовозобов'язаних чоловіків. Істомін повідомив, що працівники поліції разом з ТЦК приходитимуть до квартири та сповіщатимуть про необхідність уточнення даних, а за необхідності призивати.

Окрім цього, якщо громадянин порушує правила військового обліку, то він може бути примусово доставлений. Істомін наголосив, що в ТЦК такої функції немає, а от поліція може застосовувати примус.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Співробітники ТЦК. Фото: скрін youtube
Співробітники ТЦК. Фото: скрін youtube

Повістки на блокпостах

На Київщині ТЦК та СП, разом з органами місцевої влади планують посилити мобілізаційний процес. Для цього вони хочуть обладнати спеціальні блокпости, де будуть виписувати повістки та затримувати порушників військового обліку. Про це повідомив колишній нардеп Ігор Мосійчук в своєму телеграм каналі та опублікував відповідний документ.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Ти мого сина зганьбив": військовий накинувся на священика з погрозами відправити на фронт "через особисті рахунки"

Раніше портал Знай інформував, ТЦК проводять масові рейди у вихідні: під прицілом ТРЦ, маршрутки, ресторани

Також наш портал повідомляв, нікого не пакували у бусик: ТЦК та десантники показали, як треба проводити мобілізацію