В Україні триває війна та посилена загальна мобілізація, під час якої чоловікам призовного віку заборонено виїжджати за межі країни. Нещодавно на кордоні стався гучний конфілкт, коли багатодітного батьку не дали виїхати без довідки від ТЦК.

Про це повідомила дружина чоловіка Ірина Сьомкіна-Мецкер на своїй сторінці Facebook.

Черга на кордоні / фото
Черга на кордоні / фото

"Mій чоловік віз жінку на пропускний пункт Паланка і його не випустили! Мені цікаво вони e*нулися взагалі? Він у 2004 році був списаний зі строкової служби за станом здоров'я зі зняттям з військового обліку. У 2020 його викликали повісткою він прийшов його знову зняли з обліку та поставили другу печатку", - йдеться у повідомленні.

Вона наголошує на тому, що її чоловік-єдиний годувальник у своїх чотирьох дітей, бо їхня мати померла.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Багатодітного батька не пустили закордон. Фото Facebook
Багатодітного батька не пустили закордон. Фото Facebook

Чоловік повідомив прикордонників про те, що у нього восьмеро дітей, але їм було байдуже на цей факт.

"Подивившись на військовий квиток, вони сказали що він не є правильний! Ідіоти чи що? Як неправильний? Це не ми його вдома писали! Це ви ставили ці печатки! Він не просто списувався за гроші, а ви списали його у військовому шпиталі!" - обурюється Ірина.

Нагадаємо, портал Знай інформував, українець "не міг знайти" гроші для поїздки до військкомату, але його мало не довезли до в'язниці

Раніше на порталі Знай повідомлялося, на блокпостах у Києві будуть вручати повістки: що відомо

Також, наш портал інформував, посилення мобілізації: адвокат розповів, кого будуть відправляти на передову