Колишній командир полку "Азов" та заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади майор ЗСУ Максим Жорін "Мосе" зазначає про те, що депутати та публічні люди мають мобілізуватися і таким чином змотивувати українців до захисту своєї Батьківщини.

Про це він заявив в інтерв’ю журналістці Фактів ICTV Христині Гавриш.

Максим Жорін. Фото скріншот Youtube
Максим Жорін. Фото скріншот Youtube

"Щоб надихнути суспільство, було б правильно, щоб в армію пішли ті, хто вважає себе умовною елітою. Я далеко не всіх їх такими вважаю, але вони так собі накрутили і такими себе вважають. Публічні люди, відомі, народні депутати, не народні депутати, всі ті, кого люди бачать перед собою. Вони могли піти в армію як приклад або щоб пішли їхні діти", – зазначає військовий.

Він зазначив, що так відбувалось під час Першої та Другої світових війн.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Жорін розповів про те, що раніше, якщо в одній родині ти належиш умовно до влади в цій країні і в твоїй родині ніхто не воює за цю країну, то це було соромно.

Максим Жорін. Фото скріншот Youtube
Максим Жорін. Фото скріншот Youtube

Екскомандир полку "Азов" зазначає про те, що деякі нардепи не тільки не корисні на своїй посаді, а ще й перетворюють парламент на справжній "цирк".

Йому відверто соромно за те, що він спостерігає у Верховній Раді.

"У Верховній Раді інколи вже мені соромно дивитися на те, чим займаються окремі депутати. Це реально перетворюється в цирк. Українці дивляться як на якесь шоу для слаборозвинутих. Це точно не те, чим вони можуть займатися", – скаржиться у інтерв'ю Жорін.

Нагадаємо, Максим Жорін: Як тільки росіяни зберуть під Бахмутом боєздатні сили, то знову будуть намагатися наступати

Як повідомляв "Знай.ua", екскомандир полку «Азов» Максим Жорін розповів, як насправді воюють кадирівці

Знай.ua писав, військовий пропонує відправити на фронт Дмитрука і Куницького: "В армії від них користі було б значно більше"