Відомі українські блогери та інфлюєнсери мають вступати до лав Збройних Сил. Військова служба ніяк не буде заважати їм збирати на дрони та на допомогу нашим бійцям.

Про це в інтерв'ю "Укрінформу" заявив речник Сухопутних військ Ілля Євлаш.

Він вважає, що блогери нічим не відрізняються від інших людей і також мають захищати свою Батьківщину. Військовий знає багато людей, які вступивши до лав ЗСУ, проводжують вести свою діяльність інфлюенсера.

Євлаш заявив, що також ло війни працював журналістом, однак це не заважило йому вступити до Збройних Сил.

"Я знаю багатьох людей, яким це не заважає. Є різні люди, не буду називати, але є люди, які, будучи у Збройних силах, вони продовжують інфлюенсити, продовжують займатися своєю діяльністю, і волонтерською в т.ч., і це не є перешкодою", - зазначає він.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Військовий вважає, що не мобілізуватися у такий важкий час можуть лише блогери, у яких більшу частину дня займає організація допомоги нашим захисникам.

"Головне, що ти робиш і наскільки ти віддаєшся. Тобто, якщо він зі свого цивільного життя робить дуже багато, і реально це виправдовується також іще тим, що, наприклад, він з тих чи інших причин, якщо піде, не може, окей. Але в цілому, якщо я блогер, я не йду в армію, тому що я блогер, я репости роблю, це важливо, звичайно, але це не є підставою, ти репости можеш робити так само, будучи в Збройних силах, це не є прямо такою причиною", - додає речник.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, поліція буде ловити ухилянтів: доставлять прямо у руки ТЦК

Раніше портал Знай інформував, зарахований до бригади, але у формі тільки робить фото: українцям розповіли про сина Анатолія Стуженка, який закликав стріляти коліна ухилянтам

Також наш портал повідомляв, Дикий погрожує ухилянтам "зачисткою зброєю": "І місця не залишиться"