Група озброєних військкомів оточили українку та забрали у неї телефон через те, що вона знімала їхню роботу. Інцидент стався в Ізмаїлі, а відповідний ролик був опублікований у соціальній мережі Twitter.

В Україні йде загальна мобілізація та військкоми активно роздають повістки на вулиці, зупиняючи військовозобов'язаних чоловіків біля магазинів, кав'ярень та інших громадських місцях. Нерідко їхню роботу знімають, на що співробітники ТЦК часто реагують стримано, але не обходиться і без скандальних інцидентів.

Одеські військкоми. Фото: скрін з відео
Одеські військкоми. Фото: скрін з відео

Так, з'явилося відео, як в Ізмаїлі на Одещині група військкомів підходить до автомобіля, в якому сиділа дівчина. Один із них вихоплює з рук дівчини телефон, на який вона, ймовірно, знімала їхню роботу. При цьому чоловік одразу поклав смартфон у кишеню, а інші його колеги з усіх боків обступили дівчину, яка попросила повернути її майно.

Популярні новини зараз
Які вхідні дзвінки повинні налякати вас: ці цифри "нічого хорошого" не несуть Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись
Показати ще

За лічені секунди вся група чоловіків у військовій формі сіла в автомобілі та поїхала з місця інциденту.

Українців така поведінка військкомів дуже обурила. Користувачі мережі заявили, що таке вилучення майна є справжнім пограбуванням.

"Група ледарів шукає собі пригоди. Якщо зйомка заборонена і дівчина скоїла злочин, то, як мінімум, потрібно вимагати у неї документів і все передати в поліцію. А це банальна крадіжка. Відео потрібно відправляти в поліцію і стежити, щоб справі дали хід", "Гопота! Заяву в поліцію, відео нехай розбираються", "Це навіть можна сказати вкрали", – написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін twitter
Коментарі. Фото: скрін twitter

Коментарі. Фото: скрін twitter
Коментарі. Фото: скрін twitter

Раніше портал Знай повідомляв, вибили двері та погрожували зламати ноги: що говорить ТЦК про своїх співробітників.

Також наш портал інформував, які документи завжди повинні мати при собі чоловіки і чи можна їх вимагати у працівників ТЦК: важливе нагадування.

Крім того, ми писали, п'яний військком в Ужгороді жорстко побив жінку: у ТЦК намагаються "зам'яти" інцидент.