У Закарпатській області українець влаштував голий протест співробітникам ТЦК, які видали йому повістку та повезли до військкомату. Відповідний ролик з'явився у мережі.

В Україні триває загальна мобілізація, в рамках якої військкоми роздають повістки на вулиці та навіть різних публічних місцях, таких як кафе, пляжі тощо. Трапляються випадки, коли чоловіків забирають прямо з вулиці та везуть до військкомату. Так, такий випадок трапився на заході України.

Співробітники ТЦК. Фото: скрін youtube
Співробітники ТЦК. Фото: скрін youtube

У Закарпатській області співробітники військкомату видали повістку чоловікові та повезли до військкомату. У відповідь українець вирішив влаштувати співробітникам ТЦК справжній голий бунт.

На відео видно, що чоловік сидить на задньому сидінні військового бусу абсолютно голий і емоційно спілкується з військкомами, які сидять на передньому сидінні і не можуть стримати сміх.

Популярні новини зараз
Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів "На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

Голий протест. Фото: скрін з відео
Голий протест. Фото: скрін з відео

"Везіть мене у військкомат нах*й. Автомат дасте я всіх постріляю нах*й", - сказав голий чоловік.

Варто зазначити, що скандальні випадки у зв'язку з роздачею повісток трапляються регулярно, проте голі протести до цього ще не проводилися.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, повісток побільшає? У першу половину червня ТЦК недобрали 50% запланованих призовників.

Також наш портал інформував, які документи завжди повинні мати при собі чоловіки і чи можна їх вимагати у працівників ТЦК: "Важливе нагадування".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, на одну бабусю – десять придатних чоловіків: у Раді пояснили розширення мобілізаційного переліку.