Що вигадали працівники ТЦК у Києві.

Чоловіки призовного віку від 18 до 60 років можуть отримати повістку будь-коли та будь-де, однак для киян вигадали нову форму сповіщень в одному зі столичних Центрів. Про це повідомляє один зі столичних Telegram-каналів.

Мобілізація авто для ЗСУ, скріншот: Facebook
Мобілізація авто для ЗСУ, скріншот: Facebook

У Голосіївському районі з'явилися листи від ТЦК із закликом чоловіків прийти у військкомат.

В таких листах йдеться про те, що до 18 серпня 2023 року на території цього району мають провести мобілізацію людських й транспортних ресурсів, визначених планом.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Скриншот заклику йти у війсьткомат
Скриншот заклику йти у війсьткомат

Такі накази ТЦК видають щоразу, як продовжується дія воєнного стану та мобілізації. Тобто нічого не зміниться, а основна мета – повторне сповіщення.

Також у цьому наказі є звернення до чоловіків, які вже отримали персональні повістки або мобілізаційні розпорядження. Їх попереджають про необхідність з'явитися до військкоматів у зазначений термін та мати при собі всі необхідні документи, що вказані у врученому документі.

Нагадаємо, ми писали, що воєнкоми стали мільйонерами, у кожного є іноземний паспорт: головне з доповіді про рекордну корупцію в ТЦК.

Як повідомляв "Знай.ua", по дорозі до ТЦК чоловік роздягнувся і пропонував зняти його нижче поясу: "Везіть мене у військомат на*уй!".

Також "Знай.ua" інформував, можуть призвати вже в липні: адвокат назвав, хто може отримати повістку повторно