Перелік сфер, працівники яких можуть бути заброньовані, розширили.

Наразі встановили конкретні терміни для розгляду державними органами звернень підприємств, організацій та установ. Відтепер звернення мають розглянути впродовж 10 днів з моменту отримання документів. Про це повідомили у Міністерстві економіки.

електронний військовий квиток
електронний військовий квиток

Для отримання такого статусу потрібно відповідати трьом чи більше із семи критеріїв. Критерії базуються на розмірі сплачених податків та зборів, відсутності заборгованості зі сплати ЄСВ, важливості підприємства в галузі національної економіки або задоволення потреб територіальної громади, розмірі середньої зарплати. Також одним із критеріїв є резидентство у "Дія.City".

Суми ЄСВ відтепер враховуватимуться в одному з критеріїв для визначення підприємства критично важливим. Розмір середньої заробітної плати застрахованих осіб-працівників на підприємстві за останній календарний квартал становить не менше розміру середньої заробітної плати у регіоні за звітний період.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

ТЦК, мобілізація: фото Уніан
ТЦК, мобілізація: фото Уніан

Застосування єдиного підходу до визначення кількості військовозобов’язаних, які підлягають бронюванню і працюють в органах місцевого самоврядування та в державних органах.

Нагадаємо, ми писали, як отримати відстрочку від мобілізації у липні-2023: усі тонкощі "свободи".

Як повідомляв "Знай.ua", як чоловікам в Україні отримати відстрочку від мобілізації та скільки вона діє: інструкція.

Також "Знай.ua" інформував, працівника водоканалу відправили до ТЦК отримати "бронь", отримав відразу й автомат.