Місцеве видання "20 хвилин" з Тернополя поділилося відео з коментарями щодо надзвичайної ситуації, яка сталася в місті... з молодою дівчиною та її хлопцем.

Вона стосується працівників ТЦК та СП, які діють не завжди коректно та у рамках закону, намагаючись затягувати людей у ​​військкомати прямо з вулиць, навіть не надаючи повістки.

Співробітники ТЦК. Фото: скрін youtube
Співробітники ТЦК. Фото: скрін youtube

Цього разу вони спочатку "забрали з собою" молодого хлопця, а потім побили його та прилетіло навіть його дівчині.

Це сталося 24 липня 2023 року. Хлопця дівчини на ім'я Максим уже біля під'їзду скрутили чоловіка у військовій формі та відвезли до військкомату. Про те, куди його відвезли, вона дізналася від матері, отримавши всю необхідну інформацію. Незабаром і сам Максим скинув свою геолокацію місцезнаходження. Вероніка приїхала туди, і тоді співробітники ТЦК та СП на ній зірвалися.

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

"Я приїхала туди відразу, почав питати у військових, на якій підставі Максима викрали, чи я зможу його побачити", - зазначила вона.

Все сталося, звичайно ж, у повному сумбурі. Бо вони не надали жодних документів, не представилися та заламали хлопця, кинувши його в машину.

"Хлопця силою штовхали, до мене теж застосували силу. Я непритомніла. У мене була підбита щока, на тілі опік", - зазначила дівчина.

Нагадаємо, брали хабарі від 9000 до 55000: поліція влаштувала масштабні облави на військкомів.

Як повідомляв "Знай.uа", били битою і змушували вимолювати прощення: на Рівненщині затримали військкомів, які жорстоко знущалися з підлеглого.

Знай.uа писав, військком-олігарх Борисов купився на обіцянки відмазатися: досі сподівається, що зможе вирішити