Начальник юридичного управління Генштабу полковник юстиції Юрій Бобров, який вчинив стрілянину у спальному районі Києва, замість того, щоб нести покарання, спокійно працює суддею. Про це у twitter написав Юрій Романенко.

Чиновник Генштабу ЗСУ Юрій Бобров на початку літа минулого року вчинив стрілянину в одному зі спальних районів Києва. Він сперечався з охоронцями, а потім вистрілив убік і мало не влучив у дитину. З цієї історії порушено кримінальну справу, яка слухається у суді.

Юрій Бобров. Фото: скрін youtube
Юрій Бобров. Фото: скрін youtube

На якийсь час Бобров "заліг на дно", але в березні 2023 року несподівано "сплив" як суддя Івано-Франківського окружного адміністративного суду. Замість покарання за стрілянину, яку бачила маса свідків, він уже 5-й місяць ухвалює рішення ім'ям України.

"У Києві його звинувачують за кримінальною статтею, а в Івано-Франківську він сам ухвалює рішення! Уявляєте, наскільки це цінна для системи людина? Його хотіли взяти під варту, але Вища рада правосуддя не побачила такої потреби. Справді, навіщо? Нехай попрацює на користь української Феміди. На яку справедливість можна розраховувати за таких умов?”, - зазначив Юрій Романенко.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

На посаду судді Юрій Бобров потрапив невипадково. Справа в тому, що у 2015 році він був мобілізований із цього суду і дослужився до начальника юридичного управління Генштабу. Після скандалу зі стріляниною він пішов з військової служби та повернувся на "тепле місце".

Твіт Юрія Романенка. Фото: скрін twitter
Твіт Юрія Романенка. Фото: скрін twitter

Раніше портал Знай повідомляв, привласнили кошти, зібрані для ЗСУ: поліція викрила аферу на 10 млн гривень.

Також наш портал інформував, чиновники та сумнівні ділки набивають кишені на відновленні Київщини: горе перетворилося на велику годівницю.

Крім того, ми писали, судді, який підтримав силовий розгін Майдану, платитимуть 100 тисяч щомісяця.