Народний депутат України від фракції "Європейська солідарність", який має дуже різноманітне політичне минуле, Олексій Гончаренко знову опинився під хвилею критики від простих українців.

Цього разу нардепа помітили у столиці Нідерландів, у місті Амстердам. Політику довелося негайно зізнатися, де і на кого навчається його 17-річний син.

Про це стало відомо із численних публікацій небайдужих українців у соціальних мережах.

Публікація Олексія Гончаренка, скріншот: Facebook
Публікація Олексія Гончаренка, скріншот: Facebook

Також сам Олексій Гончаренко вже опублікував підтвердження цим фактом, але українці впевнені, що він це зробив під тиском.

Популярні новини зараз
Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

"Зі старшим сином Олексієм. Він вступив до Амстердамського Університету на спеціальність менеджмент. У 17 років навчатися в одному з найкращих університетів Європи - це дуже круто! Дуже ним пишаюся", - написав Олексій Гончаренко.

Гончаренко з дітьми, фото: Telegram
Гончаренко з дітьми, фото: Telegram

Гончаренко додав, що мав можливість побачитися із сином, коли повертався із ПАРЄ в Україну. Свою посаду нардеп розмістив у Telegram-каналі. Щоправда, можливість коментування прибрав, напевно, щоб не нарватися на критику передплатників.

Однак у мережі Х (Twitter) користувач під ніком Tamal, який позиціонує себе, як український патріот написав: "Мій син у 17 років нікуди не поїхав і вступив до українського університету. Нікуди не поїхали і його друзі-однокласники. І це дуже круто!" І діти Зеленського нікуди не поїхали. А ось чому всі діти патріотів із партії ЄС перебувають за кордоном – це питання!"

Публікація користувача "Tamal", скріншот: X
Публікація користувача "Tamal", скріншот: X

Нагадаємо, військком списував ухилістів із військового обліку: суд призначив штраф у 3400 грн.

Раніше повідомлялося, що топ-корупціонери перші в черзі: у Мін'юсті розповіли про повернення втікачів з-за кордону.

Також, в Україні військкомати штрафуватимуть чоловіків-переселенців: озвучено суму.