Дніпрянину, якого спіймали із хабарем у 14 тис доларів, призначили штраф у розмірі 42 500 гривень. Чоловік сприяв вирішенню питань тим, хто бажав отримати "білий квиток".

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Східного регіону.

Жителя місто Дніпра спіймали в серпні 2023 року, біля ресторану "Поплавок", та вилучили у нього 14 тис доларів.

Чоловік, якого спіймали на хабарі 14 тис доларів, відбувся штрафом. Фото Спецпрокуратура
Чоловік, якого спіймали на хабарі 14 тис доларів, відбувся штрафом. Фото Спецпрокуратура

Чоловіка визнали винним за фактом одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Прокурори у суді довели, що засуджений маючи зв’язок із службовими особами Самарського РТЦК міста Дніпра за певну винагороду вирішував питання щодо визнання особи непридатною до служби у військовий час з подальшим виключенням з військового обліку. Вартість за вирішення питання сягала 14000 доларів США", - йдеться у повідомленні.

Візит до ТЦК, скріншот: YouTube
Візит до ТЦК, скріншот: YouTube

У суді дніпрянин повністю визнав свою вину та уклав угоду із прокурором.

Суддя призначив чоловіку покарання у вигляді штрафу в розмірі двох тисяч п`ятиста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 42 500 гривень.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Естонія погодилася видавати Україні військовозобов'язаних біженців

Раніше портал Знай інформував, чоловік напився замість того, щоб поїхати до військкомату, і його навіть не посадили до в'язниці: що вирішив суд

Також наш портал повідомляв, СМС-повістки не за горами? Українцям хочуть розсилати електронні запрошення до ТЦК