В Україні продовжується дія військового стану, а також відбувається загальна мобілізація. У будівлі українського парламенту прозвучала свіжа заява щодо методів, які на даний момент використовують співробітники ТЦК та СП.

Так, заступник голови Комітету Верховної ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Єгор Чернєв відреагував на силові методи, які використовують працівники ТЦК.

Єгор Чернєв заявив, що такі дії заважають мобілізації та дискредитують її суть, тому застосування таких заходів потрібно припинити, а владі потрібно шукати альтернативи, його слова цитує видання РБК-Україна.

Єгор Чернєв, фото: Facebook
Єгор Чернєв, фото: Facebook

"Терор ТЦК на вулицях дискредитував ідею мобілізації, знизив моральний дух суспільства і підірвав єдність у державі. Це має бути припинено якнайшвидше", - сказав Чернєв.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Спілкування з ТЦК, скріншот: YouTube
Спілкування з ТЦК, скріншот: YouTube

Нардеп додав, що у парламенті працюють над тим, щоб отримати реальні та ефективні альтернативи.

Також в українському парламенті зазначають, що однією з "ефективних альтернатив" може стати електронний порядок денний. Вона зведе нанівець спроби ТЦК проводити рейди на вулицях. Крім того, військовозобов'язаним вкрай важко заперечувати факт отримання повістки.

Нагадаємо, посилення мобілізації: Верховна Рада підтримала новий законопроект.

Раніше повідомлялося, мобілізація та водійські права: які зміни можуть чекати автомобілістів.

Також, оголосили у розшук: адвокат попередила військовозобов'язаних.