На підсумковій пресконференції президент Зеленський заявив про те, що на данний момент наша армія потребує 500 тисяч мобілізований задля успіхів на фронті. Однак за думкою заступника командира 3-ої ОШБр Максима Жоріна, точні цифри під час війни називати не можна, адже нові люди у війську країни, яка воює - потрібні постійно.

Про це він заявив в ефірі програми "Теми з Наталією Мосейчук".

Максим Жорін. Фото скріншот Youtube
Максим Жорін. Фото скріншот Youtube

Військовий зазначає про те, що насправді не існує ніяких точних цифр, скільки потрібно людей у розпал війни. Ситуація на фронті динамічна, росіяни доволі сильний ворог, а тому наше військо постійно потребує нових людей.

Окрім того, Жорін вважає, що пів мільйона людей не буде достатньо для того, щоб здобути перемогу над росією.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Взагалі не можна називати цифри, бо це буде неправда. Кожен раз, яку ми цифру назвемо, ми дойдемо до того, що треба буде іншу. Ми що, 500 тисяч людей отримаємо і переможемо у війні? Ні, так не буде", - зазначає екскомандир "Азову".

Максим Жорін
Максим Жорін

Військовий пояснює, що українцям потрібно усвідомити той факт, що ми живемо в новій реальності, і взяти участь у боротьбі із ворогом доведеться майже кожному.

Жорін зазначає про те, що вкрай необхідно, щоб абсолютно всі чоловіки стали на облік, для того щоб зрозуміти реальну картину тих, хто зможе воювати.

"Після цього вже призивати в армію тих, хто там потрібен, а не тих, кого можна впіймати", - додає він.

Нагадаємо, Максим Жорін: Як тільки росіяни зберуть під Бахмутом боєздатні сили, то знову будуть намагатися наступати

Як повідомляв "Знай.ua", Максим Жорін пояснив, чому депутатів варто відправити у окопи: "Шоу для слаборозвинутих"

Знай.ua писав, військовий пропонує відправити на фронт Дмитрука і Куницького: "В армії від них користі було б значно більше"