Стало відомо, що голова Вінницького об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки ЗСУ Роман Потерлевич міг таємно заволодіти квартирою, яка спочатку була призначена для військового.

У розслідуванні проекту Компромат.leaks наголошується, що квартирою військкома забезпечив місцевий забудовник та волонтер Володимир Хоменко. Він на початку поточного року планував виділити сім'ям військових та добровольців вісім квартир, а одну з них у результаті отримав військком, за інформацією.

Голова ТЦК Роман Потерлевич міг отримати квартиру, скріншот
Голова ТЦК Роман Потерлевич міг отримати квартиру, скріншот

Інші сім осіб, яким біцяли квартири, їх вже отримали. Журналісти писали про це, прізвища також розкрили. Лише останній восьмий боєць відмовився давати інформацію про себе, бо нібито воює. Це викликає сумніви.

Розслідувачі стверджують, що останню квартиру на 65 кв. нібито отримав голова Вінницького ТЦК, а нерухомість записали на його 70-річного батька Потерлевича Миколу Івановича. Ймовірно, щоб приховати цей факт.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Водночас, забудовник не дає жодних коментарів з цього приводу, а також радить поставити питання про квартиру голові Вінницької ОВА Сергію Борзову. Варто зазначити, що Державне бюро розслідувань теж зацікавилося сумнівною ситуацією з "подарунком".

Голова ТЦК Роман Потерлевич міг отримати квартиру, скріншот
Голова ТЦК Роман Потерлевич міг отримати квартиру, скріншот

Нагадаємо, воєнкоми стали мільйонерами, кожен має іноземний паспорт: головне з доповіді про рекордну корупцію в ТЦК

Раніше ми писали про те, що одеські військові накинулися на дівчину, яка знімала їхню роботу: відібрали телефон і поїхали

Як повідомляв Знай.ua, дорогою до ТЦК чоловік роздягся і пропонував зняти його нижче пояса: "Везіть мене у військкомат на*уй!"