У Шостці Сумської області місцеві мешканці показали як нібито працівники ТЦК запихають у багажник автівки хлопця.

Відео зняли з автівки, яка проїздила повз місце інциденту і подробиць не відомо. Але випадок знову обурив українців. Про це повідомляє тг-канал "Всевидяче око".

Війсккоми заштовхали хлопця у багажник авто. Фото: кадр з выдео
Війсккоми заштовхали хлопця у багажник авто. Фото: кадр з выдео

Відео знято у Шостці (Сумська область). Ну одразу ж видно, що він стане дезертиром і це може привести до втрат серед побратимів. Ну не буде він воювати! Нах*я ви його пакуєте? — дивуються автори допису.

Оприлюднення жорстких методів мобілізації викликають серед українців цілий шквал обговорень та дискусій. У деяких випадках навіть спільнота домоглася проведення розслідування дій військовослужбовців за перевищення службових обов'язків.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Війсккоми заштовхали хлопця у багажник авто. Фото: кадр з выдео
Війсккоми заштовхали хлопця у багажник авто. Фото: кадр з выдео

Звісно автор відео не знає подробиць інциденту, але методи з запаковуванням людей до багажників ще ніколи до доброго не доводили.

Такі відео часто-густо стають причиною того, що військовозобов'язані чоловіки намагаються втекти від мобілізації, використовуючи також не законні методи перетину кордону тощо.

Нагадаємо, ми писали, що офіцер побив підлеглого та робить карʼєру: екснардеп розповів про шокуючий випадок.

Як повідомляв "Знай.ua", старі відсрочки від армії скасують, а мобілізація стане жорсткішою: українцям анонсували зміни.

Також "Знай.ua" інформував, автомат до рук і пішов? Чи можуть мобілізувати українських чоловіків, які раніше не служили.