Правоохоронні органи розслідують факт побиття військовослужбовця в одній з військових частин Одеської області. За словами потерпілого, удари йому наніс "відповідальний по в/ч".

Про це йдеться у повідомленні Держбюро розслідувань.

"12 серпня 2023 року до Бюро надійшла інформація, що через бійку у військовій частині до лікарні госпіталізовано військовослужбовця із забоями голови", - йдеться у повідомленні.

Працівники ДБР вилучили відео, опитали свідків, а також потерпілого у лікарні. За його словами, тілесні ушкодження завдав відповідальний по військовій частині.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій
Показати ще

Наразі відкрито кримінальне провадження за фактом перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень (ч. 5 ст. 426-1 КК України).

За це може загрожувати покарання у вигляді позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років.

Зараз триває слідство та встановлюються всі обставини злочину.

Нагадаємо, брали хабарі від 9000 до 55000: поліція влаштувала масштабні облави на військкомів.

Як повідомляв "Знай.uа", били битою і змушували вимолювати прощення: на Рівненщині затримали військкомів, які жорстоко знущалися з підлеглого.

Знай.uа писав, військком-олігарх Борисов купився на обіцянки відмазатися: досі сподівається, що зможе вирішити