У середу у Львові стався черговий конфлікт між чоловіком та працівниками військкомату. Очевидці розповідають, що причиною стало вручення повістки.

Мобілізація. Фото: Youtube
Мобілізація. Фото: Youtube

Відповідне відео опублікував військовий журналіст Андрій Цаплієнко.

На кадрах відеозапису видно, як двоє чоловіків у військовій формі спілкуються з цивільним. Через деякий час, військовий обливає якоюсь рідиною із пляшки обличчя цивільному.

Ображений чоловік вигукнув на адресу військового лайливі слова: "Ти дегенерат, чмо, б**дь, позорище ти кончене".

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

Мобілізація, скріншот: Youtube
Мобілізація, скріншот: Youtube

Після цього до цивільного підійшов інший чоловік у військовій формі та вдарив його в обличчя, цивільний намагався дати здачі і почалася бійка.

Чоловіка в цивільний одежі швидко скрутили, але майже відразу відпустили.

Після того як відео поширилось у мережі, його прокоментував Львівський обласний ТЦК.

Мобілізація. Фото кадр з Youtube
Мобілізація. Фото кадр з Youtube

"У Мережі поширюється інформація щодо виникнення конфліктної ситуації між цивільним населенням та громадянами у військовій формі. Командування Львівського ОТЦК та СП здійснює всі необхідні заходи для встановлення обставин, що склалися", – повідомили в ТЦК.

У свідків бійки думки розділились: хтось засудив військових та вважає що так не можна себе поводити із громадянами, а хтось навпаки засудив цивільного, і вважає, що це він спровокував працівників ТЦК на такі дії.

Нагадаємо, ми писали, що воєнкоми стали мільйонерами, у кожного є іноземний паспорт: головне з доповіді про рекордну корупцію в ТЦК.

Як повідомляв "Знай.ua", по дорозі до ТЦК чоловік роздягнувся і пропонував зняти його нижче поясу: "Везіть мене у військомат на*уй!".

Також "Знай.ua" інформував, можуть призвати вже в липні: адвокат назвав, хто може отримати повістку повторно