З міста Дніпро прийшли цікаві новини. Наші читачі знають, що в Україні продовжується дія військового стану та загальної мобілізації. Повістку військовозобов'язаним чоловікам можуть вручити в будь-якому місці, навіть не пляжі.

Подібна ситуація мала статися на одному з пляжів міста Дніпро, тут співробітник ТЦК та поліцейських підійшли до дорослого українця, який відпочивав біля берега. Однак ситуація набула дуже сумбурного обороту.

Про це стало відомо завдяки публікаціям місцевих Telegram-каналів.

На опублікованих кадрах можна побачити, як великий чоловік у сірій футболці, кепці та шортах, ймовірно, збирався смажити шашлики. А в цей момент до нього підійшов патруль із копа та військового ТЦК. Схоже, правоохоронець почав вимагати у чоловіка документи, але він цього не захотів робити.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

Інцидент у Дніпрі, скріншот: YouTube
Інцидент у Дніпрі, скріншот: YouTube

Невідомо, що ж у чоловіків був за розмову, проте буквально за кілька секунд почалася фізична боротьба. Поліцейський від дій цивільного чоловіка десантувався просто в річку, а тут несподівано ще один цивільний чоловік почав допомагати іншому відбиватися від співробітника ТЦК.

Інцидент у Дніпрі, скріншот: YouTube
Інцидент у Дніпрі, скріншот: YouTube

Інцидент у Дніпрі, скріншот: YouTube
Інцидент у Дніпрі, скріншот: YouTube

Також можна побачити, що військовий оперативно поклав праву руку на кобуру своєї зброї. На цьому відео закінчується, можна побачити, як поліцейський намагався триматись на воді.

Нагадаємо, "Чому не в окопі?": чоловікам нагадали, як правильно спілкуватися з представниками ТЦК.

Раніше повідомлялося, затримання поліцейськими та примусова доставка у військкомат: адвокат розповів, як захиститися від такого свавілля.

Також, як масові перевірки ТЦК позначаться на мобілізації і чи посадять військкомів у в'язницю.